Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Молочники отримують збитки

8 липня 2016, 09:00
175
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Представники молочної галузі звернулися до Міністерства інфраструктури та Укравтодор з проханням не застосовувати до перевезення їх продукції норми про заборону проїзду великотоннажного транспорту в літній час при температурі понад 28 °С.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

За словами директора з питань взаємодії з органами державної влади групи компаній «Данон» в Україні Сергія Мовчана, відповідні звернення до Міністерства були надіслані від імені Американської торгової палати та Європейської Бізнес Асоціації.

«Якщо ми зберігаємо молоко тривалий час до нічного часу, а потім веземо його на завод, то у нас виросте його собівартість, це вплине на кінцеву ціну продукції», - зазначає Сергій Мовчан.

З початку літа рух автотранспорту загальною масою більше 24 тонн з навантаженням 7 і більше тонн на вісь при температурі +28 °С і вище заборонено всіма автомобільними дорогами державного значення. Заборона діятиме протягом усього літнього періоду в денний час доби з 10:00 до 22:00.

ПРОТЕ:

Як уточнив пан Мовчан, Франція та Польща також мають аналогічні розпорядження на обмеження руху великотоннажного транспорту в літній період, але воно не поширюється на перевезення молока та молокопродуктів.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини