Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кроки уряду

20 травня 2016, 09:06
215
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Кабінет Міністрів затвердить план пріоритетних кроків уряду 26 травня, заявляє Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Прем'єр-міністр зазначив, що одним з основних пріоритетів є макроекономічна стабілізація. «Наступна позиція - це створення умов для бізнесу. Ми повинні створити такі умови, щоб бізнес був здатний до розвитку», - додав Гройсман.

Серед іншого було зазначено будівництво автомобільних доріг. Планується в 2017 році створення спеціального Дорожнього фонду, який дасть можливість децентралізувати ресурси, що направляються на будівництво і ремонт доріг.

План пріоритетних дій в нинішній редакції налічує більше 200 сторінок і враховує плани роботи усіх міністерств та органів центральної влади в декількох ключових напрямах, переважно соціально-економічного характеру.

Основні макроекономічні показники: зниження дефіциту держбюджету до 3% в 2017 році з нинішнього показника в 3,7%, а також збільшення промвиробництва на 4% в середньостроковій перспективі проти нинішнього показника в 1-2%.

ПРОТЕ:

Хотілося б, щоб цей план був не черговим набором загальних місць, а переліком конкретних заходів.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини