Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Обслуговування в аеропортах

19 травня 2016, 09:02
248
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Державна авіаційна служба оприлюднила допрацьований проект документа, що регулює умови доступу на ринок наземного обслуговування в аеропортах.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Передбачається вільний доступ на ринок наземного обслуговування в аеропортах, тоді як попередній документ припускав проведення конкурсу за низки умов.

Оператор аеродрому повинен розробити єдину форму генеральної угоди для усіх постачальників послуг наземного обслуговування, які здійснюють свою діяльність в цьому аеропорту, і погоджує її з Державіаслужбою.

Генеральна угода повинна містити усі вимоги оператора аеродрому щодо забезпечення безпеки польотів та авіаційної безпеки на території аеродрому, описувати фінансову складову взаємин з постачальником послуг з наземного обслуговування, організаційні вимоги і порядок отримання особистих пропусків для персоналу і спецтехніки.

Конкурс передбачається проводити тільки у разі введення обмежень на напрям наземного обслуговування в аеропорту, які ініціює сам аеропорт. В цьому випадку комісія Державіаслужби після проведення перевірки вводить або скасовує таке обмеження.

Конкурс, за необхідності його проведення, пропонується проводити за такими напрямами наземного обслуговування: обслуговування багажу; обслуговування на пероні та місцях стоянки; забезпечення пально-мастильними матеріалами; обслуговування вантажу та пошти.

ПРОТЕ:

У рамках пропонованого порядку можна очікувати, що проведення конкурсів продовжиться, хоча і не буде обов'язковим.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини