Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Ліцензійні умови

18 квітня 2016, 09:05
175
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

З 15 квітня діють нові Ліцензійні умови провадження господарської діяльності з будівництва об'єктів IV і V категорій складності, а також Перелік видів робіт із провадження господарської діяльності з будівництва об'єктів IV і V категорій складності, які підлягають ліцензуванню.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Документом встановлюються: вичерпний перелік організаційних, кадрових, технологічних і спеціальних вимог до провадження зазначеної діяльності, що обов'язкові для виконання ліцензіатом, а також вичерпний перелік документів, що додаються до заяви про отримання ліцензії.

Дія Ліцензійних умов поширюється на всіх суб'єктів господарювання незалежно від їх організаційно-правової форми та форми власності, які виконують роботи з будівництва об'єктів IV і V категорій складності за переліком робіт.

Здобувач ліцензії повинен підтвердити попередній досвід роботи на об'єктах будівництва нижчої категорії складності для будівництва таких об'єктів:

  • IV категорії складності - попереднє виконання робіт з будівництва не менше трьох об'єктів III категорії складності;

  • V категорії складності - попереднє виконання робіт з будівництва не менше трьох об'єктів IV категорії складності або не менше п'яти об'єктів III категорії складності.

ПРОТЕ:

Ліцензію можна отримати і у випадку, коли заявник-юрособа раніше не займався будівництвом або кількість збудованих ним об'єктів менша за кількість, зазначену вище. В такому випадку відповідний досвід має бути у працівників здобувача на попередніх місцях роботи.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини