Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ПРОДАЖ АЛКОГОЛЮ

22 березня 2016, 09:03
177
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

На пленарному засіданні Київської міської ради депутати розглянули питання розміщення тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності в Києві.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Депутати Київської міської ради дали доручення Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища виконавчого органу Київради та райдержадміністраціям до 1 травня 2016 року провести демонтаж МАФів, з власниками яких не укладено договорів пайової участі в утриманні об'єктів благоустрою міста Києва. Зазначається, що строк дії договору пайової участі, укладеного до 31.01.2015, становить 6 місяців та може бути продовжений на той самий строк, але до завершення конкурсів щодо надання права на оформлення паспортів прив'язки тимчасових споруд за відповідними локаціями.

Також прийняте рішення передбачає заборону продажу алкогольних напоїв у МАФах. Порушення заборони загрожує розірванням договору пайової участі.

«Депутати підтримали мою правку повністю - заборонити продаж алкоголю в малих архітектурних формах. Алкоголь повинні продавати лише в ресторанах та відповідних магазинах, а не в МАФах, щоб відразу розпити», - констатує депутат Київради Олександр Міщенко.

До 1 березня 2017 року Департамент міського благоустрою та збереження природного середовища повинен демонтувати тимчасові споруди торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності на території міста Києва, розміщення яких не відповідає Комплексній схемі. Якщо ж власники сплачують пайову участь до міського бюджету, то демонтаж таких тимчасових споруд не здійснюватиметься.

ПРОТЕ:

Заборона на продаж алкоголю почне діяти вже найближчим часом.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини