Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ВУГІЛЬНА ПРОМИСЛОВІСТЬ

14 березня 2016, 09:03
189
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Міністерство енергетики та вугільної промисловості погодило з Міністерством фінансів та передало на розгляд Кабміну проект концепції Державної програми реформування вугільної промисловості до 2020 року.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Як повідомляють у прес-службі Міненерговугілля, невідкладне прийняття зазначеного проекту урядом дозволить почати роботу з розробки відповідної програми, до якої будуть залучені фахівці обласних державних адміністрацій, на території яких розміщені підприємства вугільної галузі, Мінсоцполітики, галузевих профспілок та інших установ.

Згідно з проектом концепції оптимальним напрямом для вирішення проблеми збиткової роботи вугільних шахт буде ефективне реформування вугільної галузі та виведення їх на беззбиткову роботу. Серед завдань, передбачених концепцією: вдосконалення нормативно-правової бази для прискорення реструктуризації збиткових шахт; підвищення інвестиційної привабливості вуглевидобувних підприємств; створення механізмів для соціального захисту вивільнених працівників та вирішення екологічних проблем; прискорення підготовки шахт до приватизації.

ПРОТЕ:

Що стосується конкретних заходів для підвищення інвестиційної привабливості вуглевидобувних підприємств і шляхів збільшення обсягів та підвищення економічної ефективності вуглевидобування, то вони будуть наведені в Державній цільовій економічній програмі реформування вугільної промисловості до 2020 року.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини