Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

НАЦІОНАЛЬНА ПОЛІЦІЯ

11 березня 2016, 09:03
141
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Кабмін нормативно врегулював діяльність Національної поліції України щодо протидії незаконному обігу наркотиків. Про це йдеться в постанові уряду № 150 від 2 березня 2016 року.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Кабмін вніс зміни до деяких урядових постанов, які регулюють правовідносини у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів на території держави. Нові норми забезпечать виконання Національною поліцією функцій, які раніше були покладені на органи внутрішніх справ.

Зміни стосуються участі поліцейських у таких сферах діяльності, як перевезення та зберігання наркотиків, використання об'єктів і приміщень, де зберігаються наркотики. Законодавче врегулювання зазначених функцій, у тому числі щодо надання дозволів на використання об'єктів, де зберігаються наркотики, дозволить суб'єктам господарювання реалізувати своє право на отримання відповідної ліцензії та сприятиме їх подальшій роботі в правовому полі.

ПРОТЕ:

Учергове доводиться констатувати, що Кабмін знову не виконав своїх обов'язків щодо своєчасної зміни нормативних актів (врегулювати діяльність органів Нацполіції слід було до 7 грудня 2015 року).

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини