Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

НЕДОБРОСОВІСНА КОНКУРЕНЦІЯ

3 березня 2016, 09:06
202
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Закон № 782-VIII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення прозорості діяльності Антимонопольного комітету України» набрав чинності 3 березня.


ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Згідно із Законом інформація про прийняття розпорядження про початок розгляду справи про погоджені дії, концентрацію (назва та організаційно-правова форма учасників погоджених дій, концентрації, вид погоджених дій, концентрації) підлягає оприлюдненню на офіційному сайті АМКУ протягом 10 робочих днів з дня прийняття такого розпорядження.

Рішення, прийняте за результатами розгляду заяв, справ про узгоджені дії чи концентрацію
оприлюднюється на офіційному сайті Антимонопольного комітету України протягом 10 робочих днів з дня його прийняття. Рішення підлягає оприлюдненню в повному обсязі, крім інформації, яка визначена інформацією з обмеженим доступом. Інформація з обмеженим доступом має бути виключена або зачорнена чи змінена в інший спосіб, який забезпечує достатній її захист та достатню прозорість щодо обгрунтування органом Антимонопольного комітету прийнятого рішення.

ПРОТЕ:

Також протягом 10 робочих днів з дня прийняття на сайті оприлюднюються в повному обсязі (крім інформації з обмеженим доступом) рішення за результатами розгляду справ про порушення законодавства про захист економічної конкуренції та рішення за результатами розгляду справ про недобросовісну конкуренцію.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини