Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ПОДАТКОВА РЕФОРМА

1 березня 2016, 09:06
169
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Відбулася експертна панель «Податки, реформа, перспективи» за участі голови комітету ВР України з питань податкової та митної політики Ніни Южаніної, відомого економіста Володимира Дубровського та експертів з оподаткування з компаній «Великої четвірки».

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Найбільше представників бізнесу цікавило питання, яких покращень чекати після впровадження податкової реформи. Адже чинний «компромісний» Закон від 24.12.2015 № 909-VIII був презентований як тимчасове рішення з обіцянкою протягом 2016 року справжньої податкової реформи.

За словами учасників дискусії, на сьогодні перспективи податкової реформи, м'яко кажучи, дещо туманні. Депутати більшою мірою заклопотані можливим стартом нової виборчої кампанії, ніж удосконаленням податкового законодавства. Та й Кабмін знаходиться в підвішеному стані, тому чекати від нього реформаторських кроків не доводиться.

ПРОТЕ:

Проте було оголошено, що подарунків «під ялинку», подібних тим, що депутати з Урядом підносять уже другий рік поспіль, більше не буде. Розуміння того, що не можна перетворювати початок кожного року на справжній кошмар для бізнесу, в депутатському середовищі вже є. Що ж, сподіватимемося на це.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини