Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ЕПІДЕМІЧНА СИТУАЦІЯ

22 січня 2016, 09:01
148
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

У столиці посилюють протиепідемічні заходи, аби запобігти зростанню рівня захворюваності населення на грип та ГРВІ. Відповідне рішення ухвалила Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій м. Києва під головуванням заступника голови КМДА Петра Пантелеєва. Протоколом Комісії затверджені рекомендації для всіх організацій, незалежно від форм власності, дотримання яких окремо контролюватиметься міською владою.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Йдеться про необхідність введення більш інтенсивних профілактичних та дезінфекційних заходів, обмеження проведення масових заходів у закритих приміщеннях. Зокрема, це стосується закладів освіти всіх рівнів, медичних закладів, закладів культури, а також підприємств, установ та організацій, незалежно від форми власності та підпорядкування.

Заступник голови КМДА наголосив на необхідності використання засобів індивідуального захисту, в тому числі використання медичних масок співробітниками громадських закладів, а також кондукторами та водіями громадського транспорту.

«Ми проводитимемо рейди в громадських закладах, де передбачається велике скупчення людей, і перевірятимемо дотримання вимог щодо посилення протиепідемічних заходів», - зауважив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

ПРОТЕ:

Закупівля індивідуальних засобів захисту для персоналу має відбуватися за рахунок підприємств.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини