Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ЕКСПОРТ АГРАРНОЇ ПРОДУКЦІЇ

26 листопада 2015, 09:06
162
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Меморандум про взаєморозуміння між Міністерством аграрної політики та продовольства України і суб'єктами господарювання - експортерами зерна на 2015 / 2016 маркетинговий рік підписано, про що повідомляє Європейська Бізнес Асоціація.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Упродовж останніх п'яти років регулярно укладається Меморандум, який встановлює зрозумілі та прозорі «правила гри» між бізнесом і владою. Це дозволяє реалізувати як завдання держави щодо гарантування продовольчої безпеки, так і наміри зерноторгових компаній щодо планування обсягів експорту та формування транспарентних правил взаємодії з державою.

Відповідно до положень Меморандуму на 2015 / 2016 маркетинговий рік сторони домовилися про партнерство на ринку зерна та захист взаємних інтересів. Цей документ має забезпечити передбачуваність і гнучкість ринку у питаннях експорту зернових культур, що є важливим чинником успішної експортної діяльності.

ПРОТЕ:

Меморандум ефективно забезпечуватиме встановлення системного діалогу між владою та представниками бізнес-спільноти зернового сектору лише за умови належного виконання його положень учасниками.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини