Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ПРОДУКЦІЯ ОБОРОННОГО ПРИЗНАЧЕННЯ

8 жовтня 2015, 09:02
163
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

ДФС розглянула питання оподаткування ПДВ операцій з постачання продукції оборонного призначення та повідомила таке.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

З метою застосування режиму звільнення від оподаткування ПДВ, передбаченого п. 32 підрозд. 2 розд. XX Податкового кодексу, до операцій із ввезення на митну територію України та постачання на митній території України продукції оборонного призначення необхідне одночасне дотримання таких умов:

- продукція оборонного призначення має бути класифікована за УКТ ЗЕД і відповідати групам, товарним позиціям і підкатегоріям УКТ ЗЕД, визначеним у п. 32 підрозд. 2 розд. XX Кодексу;

- продукція оборонного призначення повинна постачатися для цілей АТО;

- постачання продукції оборонного призначення (у т. ч. ввезення її на митну територію України) здійснюється починаючи з 25.09.2014;

- продукція оборонного призначення не повинна мати походження з країни, визнаної державою-окупантом і визнаною державою-агресором щодо України, або ввозитися з території такої держави-окупанта (агресора), і з окупованої території України.

ПРОТЕ:

Операції з постачання продукції оборонного призначення за кодами УКТ ЗЕД, визначеними п. 32 підрозд. 2 розд. XX Кодексу, підлягають оподаткуванню ПДВ за ставкою 20%, у тому числі і у разі постачання такої продукції для цілей АТО.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини