Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ГАЛУЗЬ ФАРМАЦЕВТИКИ

30 вересня 2015, 09:01
259
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

У Верховній Раді зареєстровано законопроект № 3179 про внесення змін до ст. 15 Закону «Про лікарські засоби» щодо вдосконалення законодавства, що регламентує повноваження органу держконтролю за якістю лікарських засобів.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Законопроектом передбачається привести у відповідність із Законом «Про основні принципи державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності» повноваження посадових осіб центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері контролю якості та безпеки лікарських засобів, а саме - встановити, що виробництво та реалізація лікарських засобів можуть бути припинені виключно за рішенням суду.

Депутати вважають, що прийняття таких змін забезпечить гармонізацію чинних нормативно-правових актів між собою і сприятиме створенню належних умов для ведення підприємницької діяльності на фармацевтичному ринку.

ПРОТЕ:

Посадові особи центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику в сфері контролю якості й безпеки лікарських засобів, збережуть право забороняти лікарські засоби й вилучати їх з обігу.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини