Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ЩОДО ЛІЦЕНЗУВАННЯ ЛІКІВ

11 вересня 2015, 09:03
155
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Державна регуляторна служба надала роз'яснення щодо ліцензування господарської діяльності у сфері виробництва лікарських засобів, оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами, імпорту лікарських засобів (крім активних фармацевтичних інгредієнтів).

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Під час реформування контролюючих органів було прийнято рішення утворити Державну службу України з лікарських засобів та контролю за наркотиками, реорганізувавши шляхом злиття Державну службу з лікарських засобів (Держлікслужбу) та Державну службу з контролю за наркотиками. У зв'язку з цим органом ліцензування у сфері виробництва лікарських засобів, оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами, імпорту лікарських засобів (крім активних фармацевтичних інгредієнтів), було визначено Державну службу з лікарських засобів і контролю за наркотиками.

На думку ДРС, Держлікслужба має продовжувати виконувати функції органу ліцензування до моменту завершення здійснення заходів з утворення Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками.

ПРОТЕ:

Таким чином ДРС хоча б частково вирішила проблему, яку створив Кабмін, офіційно визначивши органом ліцензування ще не створений орган.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини