Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ОФОРМЛЕННЯ ПОВІДОМЛЕНЬ-РІШЕНЬ

8 вересня 2015, 09:06
185
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Державна фіскальна служба в листі від 28 серпня 2015 року № 32067/7/99-99-22-04-02-17 розповіла про проведення документальних перевірок у зв'язку з набранням чинності 1 вересня Закону № 655-VIII щодо зменшення податкового тиску на платників податків.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Так, з 1 вересня 2015 року за результатами перевірок, проведених у рамках кримінальних проваджень, введено загальний порядок і строки прийняття податкових повідомлень-рішень.

У разі якщо судом за результатами кримінального провадження про кримінальне правопорушення, яке було розпочате до 1 вересня і предметом якого є податки, збори, ухвалено обвинувальний вирок, що набрав законної сили, в якому встановлено несплату податкових зобов'язань або винесено ухвалу про закриття кримінального провадження за нереабілітуючими підставами з цього питання, податкове повідомлення-рішення за результатами такої перевірки приймається контролюючим органом протягом 10 робочих днів з дня, наступного за днем отримання цим контролюючим органом відповідного судового рішення, яке набрало законної сили.

ПРОТЕ:

Таким чином, податкові повідомлення-рішення у рамках кримінальних проваджень, розпочатих до 1 вересня 2015 року, приймаються за старими правилами.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини