Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ БІЖЕНЦІВ

7 вересня 2015, 09:02
138
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

У Верховній Раді зареєстровано законопроект № 3015, яким пропонується звільнити від оподаткування прибуток підприємств, що забезпечують працевлаштування внутрішньо переміщених осіб.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Згідно із законопроектом звільняється від оподаткування прибуток підприємств і організацій, в яких протягом звітного (податкового) періоду кількість внутрішньо переміщених осіб, які мають там основне місце роботи, становить не менше 50% середньооблікової чисельності штатних працівників облікового складу. За умови, що фонд оплати праці таких внутрішньо переміщених осіб становить протягом звітного періоду не менше ніж 25% сум загальних витрат на оплату праці.

ПРОТЕ:

Таке звільнення від оподаткування передбачається не поширювати на прибуток підприємств і організацій, отриманий від продажу (постачання) підакцизних товарів, та прибуток, отриманий у рамках договорів комісії (консигнації), поруки, доручення, довірчого управління, інших цивільно-правових договорів, які уповноважують такого платника податку здійснювати постачання товарів від імені та за дорученням іншої особи без передачі права власності на такі товари.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини