Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

НАВЧАННЯ ФІНАНСОВОМУ МОНІТОРИНГУ

26 серпня 2015, 09:04
426
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Постановою від 19 серпня 2015 року № 610 Кабмін затвердив Порядок організації та координації роботи з перепідготовки та підвищення кваліфікації фахівців з питань фінансового моніторингу.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Перепідготовку та підвищення кваліфікації повинні проходити як фахівці органів державної влади, так і співробітники суб'єктів первинного фінансового моніторингу, відповідальні за проведення фынмоныторингу або залучені до його проведення.

Базовим навчальним закладом є академія, що створюється у сфері управління Дерфінмоніторингу. Вона монопольно працюватиме на ринку освіти чиновників.

У свою чергу, співробітники суб'єктів первинного фінмоніторингу можуть проходити навчання як у цій академії, так і в державній навчально-науковій установі «Академія фінансового управління», а також в інших навчальних закладах, які уклали договори з Держфінмоніторингом.

Крім того, на академію Держфінмоніторингу покладається обов'язок розробити та затвердити зміст курсів перепідготовки іта підвищення кваліфікації, а також екзаменаційних завдань.

ПРОТЕ:

Екзаменаційні завдання підлягають погодженню з Держфінмоніторингом, а також суб'єктом первинного моніторингу, чиї співробітники проходять курс перепідготовки або підвищення кваліфікації.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини