Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ЖИТЛО ДЛЯ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ

19 серпня 2015, 09:01
141
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Кабмін вніс зміни до Порядку використання коштів, передбачених у держбюджеті на будівництво (придбання) житла для військовослужбовців, осіб рядового і начальницького складу. Про це йдеться в постанові від 2 серпня 2015 року № 594.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Передбачено, що у разі коли кількість квартир, запропонованих переможцем конкурсу, менша ніж кількість, визначена конкурсною документацією, головний розпорядник коштів, відповідальний виконавець за бюджетною програмою з метою придбання необхідної кількості квартир має право розглянути наступні конкурсні пропозиції, які не були відхилені, відповідають вимогам конкурсної документації в межах кількості квартир, визначених конкурсною документацією, та додатково визначити переможців конкурсу.

У випадках, коли головним розпорядником бюджетних коштів, відповідальним виконавцем за бюджетною програмою було двічі скасовано конкурс у зв'язку з поданням для участі в ньому менше двох конкурсних пропозицій учасників, у разі проведення конкурсу втретє може бути визначено переможця з одним учасником конкурсу, пропозиції якого відповідають вимогам конкурсної документації.

Нагадаємо, придбання житла для військовослужбовців, осіб рядового та начальницького складу на умовах пайової участі та на вторинному ринку здійснюється на конкурсних засадах.

ПРОТЕ:

Фактично встановлений порядок перетворює конкурс на відбір пропозицій, що відповідають конкурсній документації, і дає можливість забудовникам досить ефективно розподіляти між собою держзамовлення.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини