Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В'ЇЗД ДО КРИМУ

17 серпня 2015, 09:02
147
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

В'їзд до анексованого Криму для іноземних журналістів і правозахисників буде спрощено вже у вересні 2015 р. Про це повідомляє прес-служба Міністерства інформаційної політики України.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

«У результаті ефективної взаємодії Міністерства інформаційної політики України, Міністерства юстиції України та українських правозахисників процедура в'їзду до окупованого Криму для представників іноземних ЗМІ й правозахисних організацій може бути змінена вже у вересні», - сказано в повідомленні прес-служби відомства.

«Спрощена процедура в'їзду до Криму для журналістів і правозахисників повністю відповідає національним інтересам України. На окупованій території повинні працювати незалежні іноземні фахівці, які поважають закони України, визнають її суверенітет та територіальну цілісність і мають за мету висвітлення ситуації щодо прав людини, свободи слова та преси», - заявляє радник міністра з питань інформаційної політики Криму Сергій Костинський.

У свою чергу, заступник міністра юстиції Сергій Петухов розповів, що новий порядок виявився надто обмежувальним для іноземців та осіб без громадянства, адже процедура отримання спеціального дозволу для відвідування Криму складна, а перелік підстав для його видачі - вузький.

ПРОТЕ:

Для громадян України змінювати порядок в'їзду до Криму влада поки не збирається.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини