Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ПЕРЕВІРКА ЦИСТЕРН

30 червня 2015, 09:00
398
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Мінінфраструктури та МВС спільним наказом затвердили Порядок перевірки цистерн для перевезення небезпечних вантажів.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Документом визначається процедура проведення перевірки та маркування вагонів-цистерн, автоцистерн, знімних цистерн, контейнерів-цистерн, переносних цистерн, знімних кузовів-цистерн, що використовуються для перевезення рідких, порошкоподібних та гранульованих небезпечних вантажів автомобільним, залізничним, морським та річковим транспортом, а також процедура надання повноважень суб'єктам господарювання на проведення перевірки цистерн.

Вимоги Порядку є обов'язковими для всіх суб'єктів господарювання незалежно від форм власності та видів їхньої діяльності, що є виробниками, власниками, орендаторами або операторами цистерн, а також здійснюють експлуатацію цистерн, їхній ремонт, переобладнання, технічне діагностування, перевірку та нагляд за ними.

Основним завданням перевірки цистерн є запобігання аварійним ситуаціям, що виникають через витоки небезпечних вантажів, невідповідність конструкції, технічного стану цистерн та їхнього обладнання вимогам нормативно-правових актів та нормативно-технічних документів.

Перевірка цистерн здійснюється шляхом проведення первинних, проміжних, періодичних та позапланових перевірок суб'єктами господарювання, уповноваженими відповідно до компетенції Мінінфраструктури або МВС згідно з вимогами розд. IV та V Порядку.

ПРОТЕ:

Слід зазначити, що на ці перевірки встановлений у 2015 році мораторій на перевірки не поширюється.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини