Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ТРАНСФЕРТНЕ ЦІНОУТВОРЕННЯ

10 червня 2015, 09:04
216
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Кабмін затвердив новий Порядок розрахунку діапазону цін (рентабельності) та медіани такого діапазону для цілей трансфертного ціноутворення.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Для визначення діапазону цін (рентабельності) використовується вибірка цін (фінансових показників) зіставних операцій, впорядкована за зростанням. Кожному значенню вибірки, починаючи з мінімального, присвоюється порядковий номер. Якщо вибірка містить два і більше однакові значення, до неї включаються всі такі значення. До вибірки не включається ціна (фінансовий показник) контрольованої операції.

Діапазон цін (рентабельності) становлять значення вибірки цін (фінансових показників) зіставних операцій між нижнім та верхнім квартилем такого діапазону. Значення нижнього та верхнього квартиля є мінімальним та максимальним значенням діапазону цін (рентабельності).

Крім цього, визнано такою, що втратила чинність, постанову Кабміну від 17.10.2013 р. № 763 «Про затвердження Порядку розрахунку та застосування ринкового діапазону цін і ринкового діапазону рентабельності для цілей трансфертного ціноутворення».

ПРОТЕ:

Тобто, черговий раз за менш ніж 2 роки серйозно змінено правила розрахунку цін під час застосування правил трансфертного ціноутворення.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини