Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ВІДСУТНІСТЬ БЕНЕФІЦІАРІВ

2 червня 2015, 09:06
181
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Міністерство юстиції в роз'ясненні від 28 травня розповіло про нові норми щодо відомостей про кінцевого бенефіціарного власника (контролера) юридичної особи.
ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Окрім нагадування про нововведення Закону № 475-VIII, Мін'юст висловив досить важливу позицію щодо того, як оформляти подання відомостей про відсутність кінцевого бенефіціарного власника.

Поки у форми реєстраційних карток не внесено відповідні зміни, таку інформацію треба зазначати в графі «Прізвище, ім'я, по батькові (за наявності)» блоку «Відомості про кінцевих бенефіціарних власників (контролерів)» чинної форми.

Крім того, Мін'юст нагадав, що юридичні особи, зареєстровані у Вінницькій та Київській областях, містах Києві, Івано-Франківську та Калуші Івано-Фраківської області можуть подавати такі відомості будь-якому держреєстратору в межах відповідної адміністративно-територіальної одиниці.

ПРОТЕ:

Роз'яснивши формальну сторону питання, Мін'юст, як і раніше, не надав роз'яснень, як діяти в ситуації, коли учасники-нерезиденти не передають українській юрособі відомості про свою структуру власності.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини