Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ЗАКОННІСТЬ ЛІКВІДАЦІЇ ПІДПРИЄМСТВ

12 травня 2015, 09:03
131
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Наказом від 27 квітня 2015 року № 605/5 Мінюст затвердив зміни до Порядку контролю за діяльністю арбітражних керівників(розпорядників майна, керуючих санацією, ліквідаторів).

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Зокрема, уточнюється, що для проведення перевірки діяльності арбітражних керуючих орган контролю видаватиме не наказ про проведення перевірки, як це передбачено чинною редакцією Порядку, а доручення на проведення перевірки.

Доручення на проведення перевірки підписується керівником структурного підрозділу Мін'юсту, відповідального за забезпечення реалізації повноважень держоргану з питань банкрутства, або керівником територіального органу з питань банкрутства.

Окрім цього, оновлено форми: посвідчення на проведення перевірки діяльності арбітражного керуючого, повідомлення про проведення перевірки діяльності арбітражного керуючого, акта про відмову арбітражного керуючого в проведенні перевірки, довідки про результати перевірки діяльності арбітражного керуючого, акта перевірки діяльності арбітражного керуючого, припису про недопущення повторних порушень, припису про усунення порушень.

ПРОТЕ:

У цілому ж перевірки проводитимуться за старими правилами.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини