Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ПЕРЕВІРКИ ФОНДУ СОЦСТРАХУ

27 квітня 2015, 09:04
180
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

У листі від 9 квітня № 2.4-17-705 Фонд соціального страхування з тимчасової втрати працездатності роз'яснив правомірність перевірок і застосування штрафних санкцій до страхувальників за порушення порядку використання страхових коштів.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

У рамках соцреформи до завершення заходів, пов'язаних з утворенням нового Фонду, виконання його функцій та завдань забезпечують у межах компетенції відповідні виконавчі дирекції та їх робочі органи Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань і Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

Враховуючи зазначене, в межах своїх повноважень органи Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності мають право на проведення перевірок.

ПРОТЕ:

При цьому у разі виявлення порушень, допущених за період до 01.01.2015, при прийнятті рішень рекомендується вимагати від керівників та інших посадових осіб підприємств, від фізосіб усунення виявлених фактів порушення законодавства про соціальне страхування шляхом відшкодування Фонду в повному обсязі неправомірно витраченої суми страхових коштів та вартості надання соцпослуг.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини