Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ДЕРЖАВНЕ ОБОРОННЕ ЗАМОВЛЕННЯ

24 квітня 2015, 09:02
198
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Верховна Рада прийняла законопроекти № 1694 і № 1695 щодо створення сприятливих умов для забезпечення виконання контрактів і договорів державного оборонного замовлення.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Звільняються від сплати ввізного мита та сплати ПДВ щодо ввезення на митну територію України в митному режимі імпорту складових(матеріалів, вузлів, агрегатів, обладнання і комплектуючих виробів), призначених для використання при виробництві продукції оборонного призначення, що підтверджується державним контрактом на виконання державного оборонного замовлення або договором на постачання продукції оборонного призначення, якщо кінцевим споживачем такої продукції є державний замовник.

Звільнення від сплати ввізного мита не поширюватиметься на аналогічні товари, які матимуть походження з країни, визнаної державою-окупантом і державою-агресором відповідно до українського законодавства, або ввозяться з території такої держави.

Крім того, визначено перелік товарів, які призначені для використання при виробництві продукції оборонного призначення, за чітко визначеними кодами згідно з УКТ ЗЕД.

ПРОТЕ:

Послаблення стосуються виключно держзамовлень.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини