Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ІНВЕСТИЦІЇ В ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІСТЬ

23 квітня 2015, 09:01
171
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Під час зустрічі з главою Представництва Європейського інвестиційного банку (ЄІБ) в Україні Лілією Чернявською Голова Держенергоефективності Сергій Савчук презентував пріоритетні сфери енергоефективності та відновлюваної енергетики в Україні.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

С. Савчук вважає, що енергоефективність - перспективний напрям для роботи інвесторів та залучення кредитних коштів міжнародних фінансових установ.

Для розвитку енергоефективності Держагентство розробляє і впроваджує низку нормативно-правових актів, що передбачають створення сприятливих умов для роботи інвесторів у сфері енергоефективності.

Л. Чернявська підкреслила, що ЄІБ готовий розглядати проекти і починати нові кредитні лінії, а також уточнила, що на етапі відбору проектів особлива увага приділяється доцільності реалізації проекту.

Сьогодні ЄІБ ініціює програму, спрямовану на модернізацію муніципальної інфраструктури в Україні. Крім того, ЄІБ має великий досвід фінансування проектів у таких напрямах, як водо- і теплопостачання, вуличне освітлення, енергоефективність муніципальних будівель.

ПРОТЕ:

Успішність співпраці з ЄІБ залежатиме від того, як швидко Держенергоефективності створить сприятливі умови для роботи інвесторів.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини