Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

АГРОСТРАТЕГІЯ

10 квітня 2015, 09:02
226
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Мінагрополітики оголосило про початок роботи над проектом Єдиної комплексної стратегії розвитку сільського господарства та сільських територій на 2015 - 2020 роки.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

За словами ініціаторів, проект має вирішувати реальні потреби галузі через всеохопний процес консультацій із зацікавленими сторонами, зокрема представниками громадянського суспільства, бізнесу, а також донорами. Ця Стратегія передбачатиме реальні коротко- та середньострокові результати, а також міститиме детальний план впровадження.

Загальна мета Стратегії - підвищення конкурентоздатності сільського господарства та сприяння розвитку сільських територій на сталій основі відповідно до стандартів ЄС і міжнародних стандартів.

ПРОТЕ:

Оскільки проект знаходиться на початковій стадії формування, можна лише констатувати наявність чергової доброї ініциативи. Задля втілення цього задуму в життя всі зацікавлені сторони мають долучитися до його реалізації.

Громадяни, бізнес та інші організації, що мають інтерес або експертні знання в агросфері, запрошуються зробити внесок до проекту Стратегії шляхом участі у процесі публічних консультацій.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини