Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ПЕРЕВІРКИ В ЕНЕРГЕТИЧНОМУ СЕКТОРІ

14 лютого 2015, 09:03
162
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Кабмін дав дозвіл Національній комісії, що здійснює державне регулювання в сферах енергетики та комунальних послуг, на проведення перевірок 170 підприємств. Про це говориться в розпорядженні від 9 лютого 2015 року № 85-р.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Відповідне рішення прийнято з метою забезпечення надійного і безпечного функціонування об'єднаної енергосистеми України, попередження виникнення аварійних ситуацій на об'єктах паливно-енергетичного комплексу, забезпечення ефективного функціонування енергетичної та комунальної галузей.

Таким чином, планується вжити належних заходів, спрямованих на поліпшення стану розрахунків за енергоносії, оптимізацію використання паливно-енергетичних ресурсів, недопущення зростання соціальної напруженості через зловживання монопольним становищем суб'єктами господарювання, що здійснюють діяльність на ринках електроенергії, нафти і газу.

Згідно з документом Національна комісія, що здійснює держрегулювання в сферах енергетики та компослуг, проведе перевірки суб'єктів господарювання, що здійснюють діяльність у відповідній галузі, протягом лютого - червня 2015 року.

ПРОТЕ:

Перевірки стосуватимуться виключно 170 підприємств, перелік яких додається до розпорядження Кабміну № 85-р.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини