Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

БУДІВЕЛЬНІ ПЕРЕВІРКИ

9 лютого 2015, 09:00
205
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Міністерство регіонального розвитку, будівництва і житлово-комунального господарства наказом від 30.12.2014 № 381 затвердило Інструкцію з проведення перевірки дотримання вимог нормативних документів і нормативів обчислення вартості будівництва об'єктів, що споруджуються із залученням бюджетних коштів, а також коштів державних і комунальних підприємств, установ та організацій, кредитів, наданих під державні гарантії.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Перевірці підлягають замовники будівництва, а у разі потреби інші учасники інвестиційної діяльності: проектно-дослідницькі, підрядні організації, підприємства, установи, організації та інші суб'єкти господарювання, що надають відповідні послуги.

Перевірки проводяться відповідно до річних планів. Мінрегіон за 7 календарних днів до початку проведення перевірки надсилає замовнику будівництва повідомлення про її проведення із зазначенням матеріалів, які мають бути надані.

У разі виявлення невідповідності вимогам нормативних документів і нормативам розрахунку вартості будівництва, замовникові будівництва надаються рекомендації щодо їх усунення.

ПРОТЕ:

У першому півріччі діє мораторій на перевірки всіх контролюючих органів, окрім ДФС і Держфінінспекції.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини