Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ПЛАНИ ДЕРЖПІДПРИЄМНИЦТВА

25 грудня 2014, 09:00
163
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Т. в. о. Голови Держпідприємництва Олег Шейко підписав наказ від 17 грудня 2014 року № 87 «Про затвердження плану заходів щодо виконання Програми діяльності Кабінету Міністрів України та Коаліційної угоди».

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Держпідприємництво запланувало на 2015 рік 39 заходів щодо усунення надмірного регулювання бізнесу та створення сприятливого інвестиційного середовища, зокрема:

  • усунення надмірного регулювання господарської діяльності шляхом зменшення кількості дозвільних документів, дозвільно-погоджувальних процедур, переліку видів госпдіяльності, що підлягають ліцензуванню, та переліку продукції (товарів, послуг), що підлягають сертифікації;

  • забезпечення протягом одного року заміни існуючої системи регулювання підприємницької діяльності на європейську;

  • перехід від адміністративного контролю до підтримки бізнесу з метою усунення дублювання повноважень контролюючих органів, впорядкування та вдосконалення процедури здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності.

ПРОТЕ:

Уряд планує переформатувати Держпідприємництво в Державну регуляторну службу. Отже, існує вірогідність, що ці плани роботи виконані не будуть.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини