Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

БАНКИ В ЗОНІ АТО

26 листопада 2014, 09:06
147
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Національний банк України нагадав банкам про обов'язок неухильно виконувати вимоги щодо призупинення всіх видів фінансових операцій у населених пунктах, не підконтрольних українській владі.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

У рамках постанови НБУ № 466 банки зобов'язані припинити всі види фінансових операцій у населених пунктах, не контрольованих українською владою. «Це рішення чинне на сьогодні. До вищезгаданих операцій відносяться, зокрема, операції з обслуговування банками рахунків, у тому числі карткових, відкритих суб'єктам господарювання всіх форм власності», - коментують ситуацію в Нацбанку.

Працювати в зоні АТО дозволено тільки державному Ощадбанку за обмеженим спектром операцій. При цьому Ощадбанк повідомляє про рішення до 1 грудня перенести своє Донецьке обласне управління до Краматорська (вул. Рози Люксембург, 54), Луганське обласне управління - до Сєвєродонецька (просп. Гвардійський, 40-а).

ПРОТЕ:

Банки зможуть відновити проведення фінансових операцій після переходу району/міста обласного значення Донецької та/або Луганської області під контроль української влади.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини