Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ДЛЯ БІЗНЕСУ ІЗ ЗОНИ АТО

25 листопада 2014, 09:05
139
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

24 листопада набрали чинності зміни до Регламенту Акредитованого центру сертифікації ключів, згідно з якими юрособи Донецької та Луганської областей, що втратили свої засновницькі документи, зможуть отримати послуги електронного цифрового підпису з тимчасової спрощеної процедури ідентифікації та реєстрації.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Так, ідентифікація зазначених юросіб здійснюватиметься з використанням інформації з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців в електронному вигляді, яка відображається на офіційному веб-сайті розпорядника або технічного адміністратора ЄДР.

Крім того, для таких осіб затверджено окрему форму реєстраційної картки (для юрособи, зареєстрованої на території Донецької або Луганської області, засновницькі документи якої втрачено).

Також із 24 листопада починають діяти нові форми реєстраційних документів для отримання електронного цифрового підпису.

ПРОТЕ:

Тимчасовим порядком спрощеної ідентифікації та реєстрації юросіб не передбачено, в яких випадках та на яких підставах юрособі, зареєстрованій на території Донецької та Луганської областей, засновницькі документи якої втрачено, може бути відмовлено в отриманні електронного ключа, що може привести до зловживань як з боку юросіб, так і з боку адміністратора реєстрації.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини