Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

МІГРАЦІЯ ПІДПРИЄМЦІВ

19 листопада 2014, 09:05
185
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

19 листопада набирає чинності наказ Мін'юсту № 1849/5, яким передбачено проведення реєстраційних дій щодо юридичних та фізичних осіб - підприємців із зони АТО. У документі встановлено, що реєстраційними питаннями східних ЮО і ФОП займаються держреєстратори територіальних органів Мін'юсту в областях та м. Києві.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Зокрема, держреєстратори проводять реєстрацію підприємців за адресою проживання без вимоги прописки за місцем проведення реєстраційних дій. Також реєструють зміну місцезнаходження юросіб і місця проживання фізосіб-підприємців із зони воєнних дій.

Протягом 3 місяців після завершення АТО всі реєстраційні документи ЮО та ФОП зі сходу мають бути передані територіальним органам Мін'юсту за місцезнаходженням або місцем проживання таких осіб. А документи щодо реєстрації зміни місцезнаходження юросіб та місця проживання фізосіб-підприємців із АТО передаються протягом 10 робочих днів з дати реєстрації за новим місцезнаходженням або місцем проживання таких осіб, якщо воно не збігається з місцем їх подання.

ПРОТЕ:

При цьому держреєстраторам забороняється реєструвати зміни складу засновників (учасників) або зміну керівника підприємства в період АТО.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини