Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ДОСТУП ДО РЕЄСТРІВ МІН'ЮСТУ

6 листопада 2014, 09:03
164
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Мін'юст вніс зміни до наказу про невідкладні заходи щодо захисту прав громадян на території проведення АТО, по-новому визначивши території, на яких закрито доступ до реєстрів, держателем яких є Мін'юст.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Реєстрація прав на нерухомість та обтяжень рухомого майна, оформлення спадщини, а також відкриття та припинення виконавчих проваджень буде технічно неможливим на території Амвросіївського, Мар'їнського, Новоазовського, Старобешівського, Тельманівського, Шахтарського, Ясинуватського районів, міст Горлівка, Докучаєвськ, Донецьк, Жданівка, Кіровське, Макіївка, Єнакієве, Сніжне, Харцизьк, Ясинувата, Торез, Шахтарськ Донецької області (раніше заборони на доступ до реєстрів у цих районах і населених пунктах не було).

Водночас у Луганській області переглянуто перелік місцевостей, де закрито реєстри. Тепер це території Антрацитівського, Краснодонського, Лутугинського, Перевальського, Слов'яносербського, Свердловського, Станично-Луганського районів, міст Алчевськ, Антрацит, Брянка, Кіровськ, Красний Луч, Краснодон, Луганськ, Первомайск, Ровеньки, Свердловськ і Стаханов.

ПРОТЕ:

Варто зазначити, що тривалий час у не контрольованих українською владою районах Донецької області не було формально закрито доступ до реєстрів.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини