Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ЗМІНИ НА РИНКУ ЦІННИХ ПАПЕРІВ

1 жовтня 2014, 09:02
176
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку розробила проект змін до Порядку та умов видачі ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку (ринку цінних паперів), переоформлення ліцензії, видачі дубліката та копії ліцензії.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС

Так, НКЦПФР зазначила, що проектом рішення вносяться технічні уточнення до переліку документів, які подаються до заяви на анулювання ліцензії, та коригуються дії ліцензіата у разі анулювання ліцензії згідно з підставами для цього. Також уточнено підстави і причини, за якими комісія може припинити дію ліцензії профучасників фондового ринку.

Зокрема, до переліку підстав для припинення дії ліцензії за відповідними постановами про накладення санкції додано такі підстави, як відмова ліцензіата проводити депозитарні операції, відмова складати та надавати обліковий реєстр Центральному депозитарію, а також відмова надавати емітенту реєстр власників цінних паперів.

ПРОТЕ:

Варто зазначити, що сама НКЦПФР прогнозує можливість додаткових витрат у ліцензіатів у зв'язку з необхідністю підготовки документів.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини