Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

НОВЕ В ПОГОДЖЕННІ ОХОРОНИ ПРАЦІ

5 вересня 2014, 09:05
145
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

З 1 вересня реєстрацію декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з охорони праці здійснює Держгірпромнагляд через центри надання адміністративних послуг, створені при Київміськдержадміністрації, місцевих радах (їхніх виконавчих органах) населених пунктів, які є адміністративними центрами областей.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Здійснення такої діяльності Держгірпромнаглядом в центрах адмінпослуг передбачено в урядовому розпорядженні від 16.05.2014 № 523-р. При цьому, окрім зазначеної вище реєстрації декларації відповідності, у центрах адмінпослуг відбуватиметься відомча реєстрація великотоннажних та інших технологічних транспортних засобів, які не підлягають експлуатації на вулично-дорожній мережі загального користування. Окрім цього, видача (переоформлення, видача дублікатів, анулювання) документів дозвільного характеру у сфері господарської діяльності здійснюється в дозвільних центрах, створених відповідно до Закону «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності», які є складовою центрів надання адміністративних послуг.

ОДНАК:

Незважаючи на те, що документи більше не подаються безпосередньо до органів Держгірпромнагляду, проводити реєстраційні процедури будуть як і раніше вони. Тому при оформленні документів слід, як і раніше, враховувати місцеві «особливості».

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини