Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ВИРОБЛЯТИ БІОПАЛИВО СТАЛО ПРОСТІШЕ

19 серпня 2014, 09:03
139
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Зміни до Податкового кодексу, які підтримав парламент, передбачають скасування положення про те, що переліки підприємств - виробників біоетанолу повинні затверджуватися Кабміном.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Автором цієї ініціативи є Мінагрополітики, чиї пропозиції ввійшли до законопроекту із комплексними змінами до Податкового кодексу. Метою нововведень, запропонованих Мінагрополітики, є спрощення дозвільної системи в сфері виробництва біоетанолу. Раніше для одержання права на виробництво біоетанолу суб'єкти господарювання повинні були одержати не тільки відповідну ліцензію (у порядку, встановленому для виробників спирту етилового), але й повинні були бути включеними до переліку підприємств - виробників біоетанолу, який затверджується Кабміном. Тепер же суб'єкту господарювання, щоб виготовляти біоетанол, потрібно мати тільки ліцензію.

ПРОТЕ:

Утім, власне одержання ліцензії - це досить непроста для підприємства процедура. Тому говорити про те, що внесені зміни кардинально спростили старт бізнесу в цій сфері, поки передчасно.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини