Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ДЕРЖРЕЄСТРАЦІЯ

5 серпня 2014, 09:04
204
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Міністерство юстиції внесло зміни до Порядку подання та обігу електронних документів державному реєстратору юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців.


ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Зокрема, документом дається визначення поняття «електронна оцінка державного реєстратора про проведення державної реєстрації юридичної особи». Так, електронна оцінка - це електронний документ, який є невід'ємною частиною завірених електронним цифровим підписом держреєстратора установчих документів та містить інформацію про проведення реєстрації юрособи й опис штампів для проставляння реєстратором оцінок на установчих документах.

При цьому Мін'юст звернув увагу, що відповідно до змін електронна оцінка державного реєстратора про проведення реєстрації юрособи вимагає засвідчення електронним цифровим підписом держреєстратора.

ПРОТЕ:

Поки електронні установчі документи в нашій країні не дуже популярні. Головна причина - побоювання того, що в них простіше, ніж у паперові документи, внести несанкціоновані зміни. Тому подивимося, чи зможе внесене Мін'юстом нововведення хоча б трохи змінити ситуацію.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини