Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Тривають консультації по розробці секторальных експортних стратегій

14 серпня 2018, 08:08
222
0
Реклама

На 4-7 вересня Мінекономрозвитку заплановано проведення другої серії консультацій по розробці секторальних і крос-секторальних експортних стратегій. Їх учасниками повинні стати представники бізнесових та галузевих асоціацій, організацій, об'єднань, а також профільні експерти, представники законодавчої та виконавчої влади. У першій серії, в червні цього року, взяли участь близько 350 осіб.
Нагадаємо, що Експортною стратегією України пріоритетними визначено кілька напрямків: інформаційно-комунікаційних технології, креативні індустрії, машинобудування, харчова і переробна промисловість, технічне обслуговування та ремонт повітряних суден та ін.
За словами заступника міністра економічного розвитку і торгівлі - торгового представника України Наталії Микольської, результатом консультацій стане розробка п'яти секторальних і чотирьох крос-секторальних стратегій, що включають поточний аналіз кожного сектора, перелік перешкод для розвитку і вирішення для їх усунення, а також відповідні плани дій. «Все це вимагає узгоджених дій держави і бізнесу, тому що експорт - це командна гра», - таке запрошення до діалогу озвучила заступник міністра.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини