Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Порядок надання звітності фінансовими компаніями скоректований

15 серпня 2018, 08:06
202
0
Реклама

Нацкомфінпослуг внесла зміни до Порядку надання звітності фінансовими компаніями і суб'єктами господарювання, які за своїм правовим статусом не є фінансовими установами, але мають право надавати послуги фінансового лізингу.
Зазначено, що аудиторський звіт щодо фінансової звітність подається тільки в паперовому вигляді. Сама ж звітність подається в електронному вигляді, але за спеціальним дозволом регулятора конкретна компанія може надати звіт і на папері.
У разі виникнення технічної проблеми, пов'язаної з функціонуванням інформаційно-телекомунікаційної системи, засобами якої формується і подається звітність, та яка тривала більше однієї доби, регулятор на сайті публікує інформацію про наявність такої проблеми і про її усунення. Відповідно, продовжується термін подання звітності.
Звітність, надана Нацкомісії, буде вважатися недостовірною, в разі її дані суперечать даним бухгалтерської звітності, або якщо в ній самій не збігаються дані, наприклад, на кінець одного періоду і на початок наступного.
Ці та інші зміни затверджені розпорядженням Нацкомфінпослуг №1399 від 9.08.2018.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини