Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Напередодні новорічних свят українських вантажівок в Європі побільшає

10 жовтня 2018, 11:44
196
0
Реклама

Як повідомляє Мініфраструктури, про це йдеться в офіційному листі Федерального міністерства транспорту та цифрової інфраструктури ФРН. За результатами українсько-німецьких переговорів на рівні міністерств, до кінця 2018 року Україна додатково отримає 2 тисячі дозволів на категорію «Євро-3» та стільки ж на категорію «Євро-4». Ці дозволи також можуть бути використані для транспортних засобів категорії «Євро-5».

Як ми повідомляли раніше, Мінінфраструктури планує з 1 січня 2019 року запровадити систему попереднього електронного замовлення таких дозволів. Разом з тим їх дефіцит традиційно відчувається саме наприкінці року, у тому числі через недобросовісних перевізників, які вибирають квоту, але не використовують дозволи у відведений період.

***

Нагадаємо, що електронне видання ЮРИСТ&ЗАКОН, розміщене на платформі ЛІГА:ЗАКОН, пропонує актуальні матеріали щодо нововведень у сфері міжнародних перевезень, наприклад щодо допуску транспортних засобів до перевезення вантажів згідно з Конвенцією МДП 1975 року, притягнення перевізника до відповідальності тощо.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини