Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Розпочинається процес видачі додаткових дозволів на вантажні перевезення до Польщі

30 жовтня 2018, 14:18
230
0
Реклама

Як ми писали раніше, Польща до кінця року надала 8 тис. транзитних та 2 тис. універсальних дозволів на вантажні автоперевезення категорії «Євро-5».

Відповідно до рішення Мінінфраструктури оформлення документів відбуватиметься на семи пунктах видачі дозволів Держслужби з безпеки на транспорті: Ковель, Львів, Бориспіль, Голоби, Хмельницький, Вінниця, Коростень.

Діятиме низка обмежень при видачі дозволів:

- універсальні категорії «Євро-5 безпечний» - оформлення та видача дозволів здійснюватиметься лише на автотранспортні засоби повною масою більше 10 тон, за умови завантаження до Польщі. Видаватись буде лише один дозвіл на транспортний засіб, який здійснює перевезення територією РП, навіть за умови зміни виду перевезення під час одного кругорейсу;

- транзитні категорії «Євро-5 безпечний» - лише на автотранспортні засоби повною масою більше 10 тон, за умови завантаження транзитом по території РП.

Оформлення вищевказаних дозволів розпочнеться 31.10.2018 з обов'язковим скануванням ЦМР-накладної та бланку оформленого дозволу. Пункти працюватимуть з 31.10.2018 з 08:00 до 18:00.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини