Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Проблеми аграрної логістики почали обговорювати

31 жовтня 2018, 17:45
234
0
Реклама

Останнім часом в аграріїв часто виникають проблеми з перевезенням продукції. У зв'язку з цим, 30 жовтня у Мінагрополітики відбулося перше засідання міжвідомчого штабу з оперативного вирішення питань логістики у сільському господарстві.

До нього увійшли представники Мінагрополітики, Мінінфраструктури, Мінприроди, Держекоінспекції, Антимонопольного комітету, ДФС, Укрзалізниці, Адміністрації морських портів України, підприємств галузі, профільних асоціацій, народні депутати.

Штаб очолив перший заступник міністра аграрної політики і продовольства Максим Мартинюк. Він зазначив, що існує необхідність співробітництва і в складі робочої групи, в яку повинні увійти представники бізнесу та всіх зацікавлених осіб.

Планується, що вона в оперативному режимі вивчатиме конкретні проблемні ситуації і буде знаходити їх вирішення. Йдеться про те, що будуть шукати шляхи вдосконалення перевезень сільськогосподарської продукції залізничним транспортом за рахунок поліпшення планування і прогнозування обсягів завантажень. Також потрібно краще використовувати можливості автомобільного і річкового транспорту.

Крім того, для вирішення поточних питань взаємодії зернотрейдерів з Укрзалізницею, були визначені особи, які повинні займатись ними.

Повідомити про проблемні логістичні ситуації з усіх регіонів можна на електронну пошту logist@minagro.gov.ua або на «гарячу лінію» Мінагрополітики.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини