Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Liga:REPORT став частиною інтернет-банкінгу від ПУМБ

2 листопада 2018, 14:53
339
0
Реклама

Завдяки інтеграції, подання звітності до держорганів через сервіс Liga:REPORT стало невід'ємною складовою нового інтернет-банкінгу «ПУМБ Online Для Підприємців». Тож, крім традиційних послуг інтернет-банку, таких як управління рахунками, контроль коштів, здійснення операцій, отримання виписок, клієнти ПУМБ тепер можуть подавати звітність без додаткової авторизації та на вигідних умовах.

«Звітність сьогодні - це реалії для кожного бізнесу. Саме тому банки, що прагнуть надавати комплексний сервіс підприємцям, дедалі частіше звертають увагу на сервіси звітності як необхідний атрибут комплексного обслуговування, - коментує бізнес-лідер напряму бухгалтерських продуктів компанії ЛІГА:ЗАКОН Ольга Таранова. - Ідучи назустріч ринку, ми створюємо наші онлайн-продукти такими, що легко інтегруються з будь-якими системами. А безпека та мобільність продуктів у поєднанні з експертизою компанії ЛІГА:ЗАКОН додає їм безперечної конкурентної переваги».

Процес інтеграції Liga:REPORT та інтернет-банкінгу «ПУМБ Online Для Підприємців» тривав приблизно шість тижнів. Таких показників вдалося досягти завдяки використанню сучасних API-сервісів, що дають змогу налагодити безшовну взаємодію між продуктами. Для клієнтів це означає єдине середовище та єдину точку входу як до особистого кабінету «ПУМБ Online Для Підприємців», так і до Liga:REPORT, а також істотне скорочення обсягу додаткових рутинних дій під час складання й подання звітності.

Це не перший партнерський проект компанії ЛІГА:ЗАКОН. Зокрема, у вересні Liga:REPORT оголосив про інтеграцію із сервісом документообігу «Вчасно», трохи раніше - із сервісом «Документ Онлайн».

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини