Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

«ProZorro.Продажі» відтепер із Укрзалізницею

14 листопада 2018, 14:10
215
0
Реклама

У листопаді «Укрзалізниця» планує оголосити перші торги з продажу в електронній системі «ProZorro.Продажі» послуг із перевезення вантажними вагонами.

Для участі в електронних аукціонах потенційним учасникам необхідно мати чинну угоду з Укрзалізницею або ж укласти її. Далі обрати торгівельний майданчик на ресурсі, зареєструватись та отримати від оператора електронного майданчика відповідне підтвердження та індивідуальний код учасника.

Після цього потрібно направити звернення на поштову скриньку UZorro@uz-cargo.com для отримання тексту додаткової угоди про надання послуг з перевезення вантажів залізничним транспортом, яку, після підписання, невідкладно направити до філії «ЦТЛ» Укрзалізниці або регіональної філії, де був укладений основний договір. Укрзалізниця підписує додаткову угоду та реєструє її в електронній базі даних.

Лише наявність основної та додаткової угод, реєстрація в системі дають право взяти участь в аукціоні.

За оцінками Укрзалізниці торги будуть успішними за умови участі не менше 20% усіх клієнтів. Компанія розраховує на участь у них як власників вантажів, так і експедиторів. За допомогою аукціонів вона має намір підняти вартість перевезення вантажів до ринкової та зняти звинувачення щодо використання корупційних схем при розподіленні вагонів.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини