Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Укренерго починає використовувати Liga:REPORT для подачі звітності

23 січня 2019, 17:13
351
0
Реклама

З 14 березня ДП «НЕК «Укренерго» починає використовувати сервіс Liga:REPORT для обміну та реєстрації податкових накладних, розрахунків коригування, подання звітності до контролюючих органів. Компанія вважає, що це значно підвищить ефективність процесів створення, подачі і обробки звітності, а також рівень відповідності вимогам кібербезпеки.

Впровадження нового сервісу також відповідає стратегії компанії, спрямованої на автоматизацію бізнес-процесів, що передбачає безпечну подачу звітності та гнучку інтеграцію з системою управлінського обліку ERP.

Всі контрагенти «Укренерго» можуть отримати безкоштовну версію Liga:REPORT для обміну податковими накладними та розрахунками коригування з НЕК.

***

Liga:REPORT - розроблений компанією ЛІГА:ЗАКОН онлайн-сервіс для подачі звітності до податкових органів та органів статистики, обміну документами з контрагентами, реєстрації ПН, АН, ТТН. Він пропонує підказки та роз'яснення ситуацій, дозволяє виробляти звірки з ЄРПН і інтегрувати довідник контрагентів з ЄДР.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини