Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

HeadHunter назвав найкращих роботодавців 2018 року

6 лютого 2019, 15:02
1439
0
Реклама

Міжнародний кадровий портал «HeadHunter Україна» оприлюднив підсумки дослідження «Рейтинг роботодавців України 2018». Опитування тривало з вересня по грудень 2018 року і охопило як шукачів, та й експертів ринку. Їх оцінки були розподілені у відношенні 60/40. Залучення експертів до дослідження уможливило збільшення об'єктивності даних у галузевих рейтингах.

При оцінюванні експерти враховували прозорість та соціальну відповідальність бізнесу, рівень зрілості HR-функції у компанії, розвиненість системи навчання і корпоративної культури, репутацію роботодавця, соціальні гарантії для працівників, залучення персоналу у бізнес.

Шукачі оцінювали привабливість роботодавця з огляду на стабільність компанії, корпоративну культуру та соціальну відповідальність, розташування офісу. До уваги також брались наявність іноземних інвестицій, відгуки про компанію у відкритих джерелах, галузь та популярність бізнесу тощо.

За привабливістю галузі розподілились наступним чином: ІТ - 41%, медіа, PR, реклама - 21%, фінанси, банки, інвестдіяльність - 17%, торгівля - 15% та FMCG - 14%.

Компанія «ЛІГА:ЗАКОН» потрапила у десятку кращих у найпопулярнішій - ІТ-сфері. Як зазначалось під час презентації дослідження, окрім рівня зарплати та кар'єрного зростання, саме ІТ- та фінтех-фахівці відзначають важливість для себе при обранні роботодавця тих завдань, які вони виконують і те, які цілі ставляться перед ними.

***

ЛІГА:ЗАКОН - найбільший в Україні розробник інформаційно-правових та сервісних рішень для бізнесу, влади, суспільства. Інноваційні продукти компанії: SEMANTRUM, SMS-МАЯК, CONTR AGENT, Liga:REPORT - дозволяють спростити виконання щоденних завдань керівнику, ключовим менеджерам, юристу, бухгалтеру, а також забезпечити прогнозоване майбутнє компанії. Із повним переліком сервісів можна ознайомитись на Платформі ЛІГА:ЗАКОН за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини