Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Платформа ЛІГА:ЗАКОН продовжує поглиблювати міжнародну співпрацю

19 лютого 2019, 09:46
392
1
Реклама

У понеділок, 18 лютого, до Торгово-промислової палати України завітала велика делегація бізнесменів з Південної Кореї на чолі з Надзвичайним та Повноважним послом Корейської Республіки в Україні Лі Янг Гу.

До складу корейської делегації входили представники як приватного, так і державного секторів.

Генеральним партнером візиту виступила корейська компанія Ecopartners Co., Ltd, що спеціалізується на виробництві найсучаснішого теплового обладнання, яке застосовується на тваринницьких фермах, у тепличних господарствах і інших об'єктах сільськогосподарського призначення. Вона була представлена генеральним директором Кім Кіл Сунгом.

Платформа ЛІГА:ЗАКОН виступила інформаційним партнером заходу.

Представники корейської сторони виявила зацікавленість у співробітництві, насамперед, в агропромисловому секторі (smart farming, рослинництво, тепличні господарства тощо), інноваційному бізнесі (IT, R&D), комерційній нерухомості та сфері краси (виробництві та дистрибуції косметичних засобів).

Корейська делегація була представлена керівниками наступних компаній: One Law Partners LLC, Dasan Network Telecommunications, Smart Farming technologies, Smart Farming Center of Gyeongsang University, JSC Min Jin Cosmetics, Real Estate Consulting DoBuy та представниками бізнес-асоціацій: Eurasian Business Association, Gyeonggi Province Cosmetics Association.

В рамках B2B-зустрічей Олександр Липський, керівник напрямку «Бізнес» компанії «ЛІГА:ЗАКОН» представив представникам посольства Південної Кореї та корейським бізнесменам Платформу ЛІГА:ЗАКОН і можливості її сервісів. Тож, сподіваємось на подальше плідне співробітництво з корейськими компаніями, які незабаром планують відкрити свої офіси в Україні.

У разі зацікавленості в співпраці з корейським бізнесом можна звертатись до дирекції міжнародного співробітництва ТПП України за тел.: (044) 461 98 08 або ел. поштою: ast-ier@ucci.org.ua

Також зверніть увагу, що 22 лютого у Торгово-промисловій палаті України відбудеться міжнародна конференція «Україна-Туреччина».

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини