Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Авіакомпанії запускають нові рейси з України

25 лютого 2019, 15:41
2044
0
Реклама

МАУ анонсувало відкриття рейсів до Рейк'явіка. Згідно з домовленостями з компанією Icelandair, з 1 лютого рейси мають здійснюватися транзитом через Гельсінкі, Копенгаген, Мюнхен, Франкфурт.

Одночасно Wizz Air запроваджує сім додаткових рейсів з Львівського аеропорту на літній період. Очікується, що кількість рейсів буде збільшено до Братислави, Вроцлава, Гданська та Берліну. Крім цього, у травні Wizz Air планує запустити два нові рейси з Греції в Україну.

Ryanair, у свою чергу, анонсував початок польотів із Києва до Мадрида з частотою чотири рази на тиждень із жовтня 2019 року. Водночас компанія забезпечує чотири рейси на тиждень з Києва до Барселони.

***

Раніше ми писали, що в Італії антимонопольне відомство оштрафувало Ryanair і Wizz Air за порушення антиконкурентних правил.

***

Нагадаємо, що в інформаційно-правових системах ЛІГА:ЗАКОН за допомогою сервісу «Навігатор» можна здійснити пошук за галузевим принципом, сферами діяльності підприємства, правовими напрямками тощо. Для цього можна скористатись тестовим доступом.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини