Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Китай відкриває свій ринок для українських товарів

26 березня 2019, 08:30
1034
0
Реклама

5-10 листопада 2019 року в Шанхаї (КНР) відбудеться Друга виставка імпортних товарів і послуг - China International Import Expo (www.ciie.org) - найбільший захід Китаю за підтримки керівництва та Уряду країни, урядів провінцій, міністерств і відомств, дипломатичних місій країни за кордоном та профільних асоціацій.

Захід позиціонується як головна державна подія Китаю на якій уряди провінцій та бізнес країни обирають партнерів, вирішуються питання сертифікації та доступу на ринок.

У 2019 році Торгово-промислова палата України формує національні стенди в павільйонах АПК, машинобудування, послуги, життєдіяльність, медицина, В рамках участі в Експо вітчизняні компанії візьмуть участь в українсько-китайському бізнес-форумі та В2В сесії з китайськими компаніями.

Участь в Експо сприятиме вітчизняним компаніям в питаннях отримання дозволу на експорт
до Китаю, забезпечить присутність компанії та її продукції в інформаційному полі ринку Китаю, дозволить оцінити потенціал ринку та свої можливості, провести ефективні переговори та знайти партнера на ринку.

Заявки від українських компаній приймаються до 30 березня 2019 року.

З усіх організаційних питань щодо участі звертаєтесь до заступника директора Центру міжнародної ділової співпраці ТПП України Голято Андрія: +380 67 662 96 56, a.v.goliato@gmail.com

Запрошуємо до участі!

Для довідки:

У 2018 році понад 3 600 експонентів із 151 країн представили продукцію та послуги на Експо, більше 400 тисяч осіб відвідали захід, загальна вартість домовленостей щодо експорту в Китай сягнула майже 58 млрд. доларів США.

Минулого року Торгово-промислова палата України сформувала національні стенди в аграрному
та промисловому павільйонах, де свою продукцію представили майже 90 вітчизняних підприємств галузі АПК та машинобудування.

Діловий портал ЛІГА:ЗАКОН Бізнес (https://biz.ligazakon.net/) - інформаційний партнер ТПП України та Київської ТПП.

Вам також може бути цікаво:

Київська ТПП і Платформа ЛІГА:ЗАКОН 27 березня запрошують підприємців на діловий захід, присвячений питанням захисту бізнесу

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини